BioBellinda ile Sizde Kazanın


ÜYELİKLE İLGİLİ GENEL TANIMLAR VE BİLGİLER

ÜYE:
Üyelik, "Üyelik Seti Ücreti"nin peşin olarak ödemesi ve firmaya üyelik formunu göndererek başlar. Üye ferdi çalışan kişi olup kendisi ürün talep ederek %30 kar marjı elde eder. Her üye kendi satışlarından %3 performans primi hak eder.

ÜYENİN KAYDEDİLMESİ:
Üyeler menejerler veya asistan menejerler tarafından kayıt ettirilir. Kaydedilen üye kendisini kaydeden kişinin ekibinde yer alır. Önceden başka bir menejerden ürün almış veya görmüş olsa dahi üye kaydını yapan menejerin ekibinde yer alır. Üyenin üs bağlantısını değiştirmek, gerekli görüldüğü veya çok özel hallerde (üyenin özel hali, resmi tayin, grup tasfiyesi, v.s.) yalnızca Genel Satış Direktörünün yetkisindedir.
Yeni üyenin BioBellinda organizasyonuna dahil olabilmesi için üyelik formu ile birlikte bir üyenin kimlik ve adres bilgilerini sisteme kaydetmesi gereklidir.

ÜYENİN ÜYELİK SETİ:
Aday üye, üyelik setini, kendisini Bio Bellinda ile tanıştıran menejerinden bir müşteri gibi alır. Bu sipariş üyenin siparişi değildir. Puanı ve primi onu kaydeden menejere aittir. Kaydı yapılan üyenin bu siparişten dolayı prim ve puan hakkı oluşmaz. KDV dahil Üyelik Seti fiyatı 80 TL'dir, 1 PUAN için 2 SET yada değerinde ürün alınmalıdır.

ÜYENİN ÜRÜN TALEPLERİ:
Üye ürünlerini organizasyonun bürosundan gelip alabileceği gibi bulunduğu yerden telefon ve faks yoluyla yapabilir. Bir defada 1 puan ve daha yüksek ürün taleplerinin kargo masraflarını Bio Bellinda Organizasyonu karşılayacak, 1 puandan az olan ürün taleplerinin kargo ücretini talep eden üye öder.

ÜYELİK VE PERFORMANS PRİMLERİ:
Size sunulmuş olan bağımsız işinizden dolayı gerçekleşecek ürün satış miktarları size farklı başarı düzeyleri sağlayacaktır. Tek başınıza yaptığınız satışlarınızdan %35 kar marjı elde ettiğiniz gibi, ay sonunda kendi satışınızla birlikte ilk grubunuz olan iki üye ile toplam 10 puan değerine ulaştığınızda %5 grup performans primi elde edeceksiniz. Diğer menejerlik basamaklarına ulaşarak %5'den %24'e varan performans primlerini elde edebilirsiniz. Menejerlerin alt ekibinden prim hak etmesi için ay içinde en az 1 PD de ürün çekmesi ve ödemesini yapmış olması gerekir.
PERFORMANS PRİM TABLOSU
Grubunuzun AdıAylık Puan DeğeriGetirdiği Performans Primi
Ferdi Satış Performans Primi% 3
Asistan Menejer10 Puan% 5
Bronz Menejer20 Puan% 9
Gümüş Menejer
30 Puan
% 12
Altın Menejer
50 Puan
% 15
Platin Menejer
80 Puan
% 18
Pırlanta Menejer
120 Puan
% 21
Yakut Menejer
240 Puan
% 24


EKİP ÇALIŞMASI VE KAZANÇLARI:
Aday Asistan Menejer en az 2 üye kaydettiğinde ve üye evraklarını merkeze teslim ederek ay sonunda grubu ile birlikte toplam 10 puana ulaştığında %5 grup performans primi hak eder.

BAŞARI VE KAZANÇLAR:
Kişisel iş planı yaparak; hedeflerinizi ve ihtiyaçlarınızı tespit edip işe ayıracağınız zaman, beceri ve enerji miktarına kendiniz karar verecek böylelikle başarı basamaklarını azimle bir bir yakalayacaksınız.
Her çalışma ve iş konusunda olduğu gibi kazanacağınız miktar bu işe ayıracağınız zaman, çaba ve enerjiye bağlı olacaktır. Kişisel iş planınız sadece sizin satışlarınızı değil aynı zamanda bu iş konusunda faal, enerji dolu üye yada girişimcilerin kazanılmasını da içermelidir.

BAŞARININ YOLU:
Tüm ürünlerin özelliklerini çok iyi bilmek.
Hedefleri saptamak ve planlı programlı çalışmak.
Hedeflere ulaşmak için belirlenmiş tarihler oluşturmak.
Oluşturduğunuz tarihlere zamanında ulaştınız mı? Kontrol etmek.

HER GÜN KENDİMİZE SORMAMIZ GEREKEN SORULAR :
Gün sonunda aşağıdaki soruları kendimize soralım ve gerçekçi olarak cevaplayalım, bu sorular ve cevaplar hem işimizin verimi hem de iş disiplini ile kendimizi kontrol ederek başarıya ulaşmamız açısından çok faydalı olacaktır.
Ne kadar satış gerçekleştirdim?
Yeni müşteriler buldum mu?
Menejerlik faaliyetlerimde neler yaptım?
Yeni üyeler oluşturdum mu?
Ekibimdeki diğer üyelere aynı soruları sorup , ne oranda gerçekleştirdikleri değerlendirmesini yaptım mı?
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
iklan banner