PAS KİREÇ ÇÖZÜCÜ

pas ve kireç lekeleri artık yok...
Paslanmanın oluştuğu tüm yüzeylerde kullanılır. Lavabo , klozet , taş araları, fayanslarda, kumaş yüzeylerdeki pas lekelerinde , evyelerde , çaydanlık yada ütülerde kullanılabilir.Pasın yoğun olduğu bölgelerde sulandırılmadan kullanılabileceği gibi özellikle kumaş yüzeylerde yada günlük temizlikte 1/5 oranında sulandırılmalıdır.

Ütülerin su haznesine çok az miktar ürün (1 çay kaşığı) geri kalanını su olmak üzere açık havada ütü fişe takılarak buhar püskürtme yöntemiyle su boşaltılacak böylelikle ütünüz kireçten arınmış olacak Eğer çok uzun süre kireci sökülmemiş bir ütüyse rezistansa zarar vermemek için son derece az kullanılıp bol miktar suyla işlem bir kaç kere tekrarlanmalıdır.

Ürünümüz çamaşır ve bulaşık makinelerinin kirecini söktürmekte de kullanılır. Çamaşır makinesinde içinde çamaşır yokken 1 çay bardağı kadar ürün deterjan gözüne gözüne konulur ve program bitene kadar makine çalıştırılır. Bulaşık makinesinde ise yine makine boşken 1 çay bardağı kadar ürün kapak etrafına ve içine serpiştirilir yine program bitene kadar çalıştırılır.

not: ürünümüzün en büyük özelliği kullanıldığı ortamda dezenfekte ve hijyen sağlamasıdır. Çok yoğun ve etkili olduğu için kokusu rahatsızlık verebilir. Bunun için sulandırılıp uyguladıktan sonra o bölgeden bir müddet ayrılmak gerekebilir.
BioBellinda Ürünlerinin ücretsiz katoloğu yada siparişler için " dost5881@hotmail.com " 'a mail atabilirsiniz.!
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
iklan banner