BioBellinda Marketing Sistem

Bio Bellinda Marketing Organizasyonun hedefi, dünyada çok nadir üretilen ekolojik temizlik ve kozmetik ürünlerini genişleyen ürün yelpazesi ile tüm insanlara ulaştırmaktır. Bizim tek gayemiz; bu mükemmel ürünleri tüketicilerine sizlerin aracılığı ile ulaştırmakla birlikte bu ürünleri kullanma şansına sahip tüketicilerimizi, ürünleri bilinçli bir şekilde kullanarak doğaya ve insanlara kazandırdıklarını objektif bir şekilde göstermektir.

Bu sistem; en özgür ve en temiz arabuluculuk örneği ile herkesin kendi hayatını idare etmeleri ve kendi potansiyellerini kullanmaları için fırsattır. Söz konusu sistem birçok ülkede kullanımı olan ve yüksek gelir getiren ve hala büyümekte olan bir iş faaliyetidir.

Marketing Organizasyonda üyeler aracılığı ile tüketicilere ulaşırken, geleneksel dağıtım şeklinde ise birçok kademeyi aşarak ancak tüketiciye ulaşabilirsiniz.

Marketing Organizasyon, diğer dağıtım sistemlerinden farklıdır çünkü bu sistem tüketiciler ve üyelerin lehine işler. Oysaki geleneksel satış, komisyoncuları, toptancıları ve perakendecileri beslemek zorundadır.
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
iklan banner