BioBellinda 'ya nasıl üye olunur?



Üyelik için sadece "Kimlik Fotokopiniz , Adresiniz ve Cep Telefon Numaranız" yeterlidir. Üyelik için kayıt ücreti ödemek yerine sadece üye olduğunuz zaman ihtiyacınız olan ürünleri sipariş vererek işlemlerinizi tamalayabiliyorsunuz. Minimum siparişin ekonomik üyeliklerde 21PD yani yaklaşık (110TL) tutarında olması gerekiyor. Bilgileriniz ve siparişleriniz sisteme yüklendikten sonra üyeliğiniz hemen onaylanıyor ve ürünler bir kaç gün içerisinde kargoyle ücretsiz olarak geliyor. Ürünler geldikten sonra borcunuzu 30 gün içerisinde ödeyebilirsiniz. Gecikme faizi veya cezai bir yaptırım olmadığı için 40 gün sonra bile borcunuz neyse onu ödüyorsunuz.
Her ay ürün almak veya satmak gibi bir zorunlulukta yok. Üyeliğiniz onaylandığında Biobellinda ürünlerini indirimli alıp %35 karla satmaya,aynı zamanda üye kaydı yapıp ekip kurmaya hak kazanırlar.
Her evin ihtiyacı olan bu ürünleri alıp kullanırken, aynı zamanda ekip kurup %3den %24 e kadar çıkan prim hakkına sahip olabilirsiniz.
Bizimle iletişim kurup hemen başlayın.Risk yok,yatırım yok. iletişim için  0541 214 44 45 numaralı telefondan bilgi olabilirsiniz.


üye olmak için bize 0 541 214 44 45 numaralı telefondan ulaşabilir. yada dost5881@hotmail.com adresine mail tatabilirsiniz. veya ziyaretçi defteri kısmına iletişim bilgilerinizi bırakarak size ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
iklan banner