BioBellinda Üyelik Kampanyası

Biobellinda 2013 Ocak ayında muhteşem kampanyalar düzenledi. Bu ay kampanyasında Üyelik bedeli 35 TL oldu. 35 TL lik üyelik paketinin içerisinde aşağıda yer alan ürünler bulunmakta. Üyelik için sadece "Ad Soyad","Ev Adresi","Ev ve Cep Telefon Numarası" ve "TC kimlik numarası" yeterlidir.Üyelik için kayıt ücreti ödemek yerine sadece üye olduğunuz zaman açılış paketi olan 35 TL'lik ürün paketini alarak başlıyorsunuz. Bu paketi alanlar, Biobellinda ürünlerini indirimli alıp %35 karla satmaya,aynı zamanda üye kaydı yapıp ekip kurmaya hak kazanırlar.Her evin ihtiyacı olan bu ürünleri alıp kullanırken,aynı zamanda ekip kurup %3den %24 e kadar çıkan prim hakkına sahip olabilirsiniz.Bizimle iletişim kurup hemen başlayın.Risk yok,yatırım yok.Üye olduğunuzda sadece bu aya özel 35 TL'lik ürün paketlerinin içinde aşağıdaki ürünler vardır.

* Zeytinyağlı El Bakım Kremi
* Saç Kremi
* Zeytinyağı Özlü Duş Jeli
* Ayak BAkım Kremi
* EKO Paket

ÜYE olmak için bankaya veya postaneye para yatırdığınızda üyeliğinizin onaylanması ve işlemlerinizin aksamaması için dekontun açıklama kısmına MN153226 üye numarasını yazdırmayı unutmayınız.

BioBellinda nın hesapları ZİRAAT , PTT , TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASINDA bulunmaktadır. parayı yatırırken alıcı kısmına BioBellinda nın Şirketi " BİOBELLİNDA KOZMETİK VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA A.Ş. " yazmayı ve açıklama kısmınada MN153226 yazdırmayı unutmayınız. ayrıca yan tarafta yer alan biobellindaya üyelik formunu mutlaka eksiksiz ve doğru şekilde doldurunuz.

BioBellinda Ürünlerinin ücretsiz katoloğu yada siparişler için " dost5881@hotmail.com " 'a mail atabilir 0 541 214 44 45 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.!
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
iklan banner