ÖDEMELER NASIL YAPILIR?

- Biobellindada sistem her ayın 1 inde başlar ve ayın son günü kapanır.

- Sisteme sipariş hangi gün veriliyorsa o tarihe geçirilir dolayısıyla sisteme geçen borç sizlerin kolisinin ele geçmesinden bağımsızdır.Bir çok üyemiz sistemde borcu gördüklerinde bu koli ellerine geçmediği için panik yaşamaktadır. ve neden eline geçmeyen koli borç olarak işleniyor demektedirler. Ancak para puan sisteminin düzgün işleyebilmesi için baz olarak alınan işlem tarihi siprişin veriliş tarihidir.

- Yine bu doğrultuda bakıldığında sistem ayın son günü noktalacağından o tarihe kadar yapılan ödeme ve siparişler sayfanızda gözükmekte ve bakiyenize yansımaktadır.

- Üyelerimiz primlerini zamanında ve eksiksiz olarak alabilmek için sipariş verdikleri ay hangi ay ise en geç bu ayın sonuna kadar hesaplarını kapamış olmaları gerekmektedir ki prim alacakları ortaya çıksın ve hesaplarına yatırılabilsin.

- Ancak prim alacağı kısmı üyeler için önemli değilse yani henüz oluşmuş bir grupları yada ciddi bir kazançları yoksa en geç takip eden ayın 5 ine kadar ödemelerini tamamlamak durumundadırlar.

- Bu doğrultuda bakıldığında ayın ilk günlerinde sipariş vermek ödeme vadesi açısından önümüzde daha uzun bir zaman tanımaktadır.

- Menejerler , üyelik kayıtlarını verdiklerinde , yeni üye kaydının cep telefonuna mesaj gönderilmekte ve bu mesajda bir kod bulunmaktadır. Setin çıkış yapılabilmesi için üyenin ödeme yaparken ad-soyad bilgilerinin yanında bu koduda mutlaka yazması gereklidir.

ÜYE olmak için bankaya veya postaneye para yatırdığınızda üyeliğinizin onaylanması ve işlemlerinizin aksamaması için dekontun açıklama kısmına MN153226 üye numarasını yazdırmayı unutmayınız.

BioBellindanın hesap numaraları ise ;

PTT bank hesap numarası : 09340436
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
iklan banner