DOĞRUDAN SATIŞ SİSTEMİ NEDİR?

BioBellinda Marketing Organizasyon'un satış sistemi olarak benimsediği bu sistem kazan-kazan ilkesini temel alan, ülkemiz şartlarına ve toplum yapımıza uygun kazançlı bir sistemdir. Bu sistemin sağladığı kazanç ve faydaları şöyle özetleyebiliriz;

1- Minimum risk ve minimum maliyetle kendi işinizi kurmuş olursunuz.
2- Network marketing olarak da adlandırılan doğrudan satış sisteminin en büyük avantajı kişilerin kendi işlerinin sahibi olmasının yanı sıra esnek çalışma saatleri ile kendi kazanç limitlerini kendilerinin belirlemesidir. Ekonomik özgürlüklerini elde etmenin yanında sosyal çevrelerini genişletmeleri de kişilerin maddi tatminlerinin yanında manevi olarak da mutlu olmalarını sağlar.

3- BioBellinda sisteminin tercih edilmesindeki en önemli diğer etken geleneksel dağıtım sistemlerinden farklı olmasıdır çünkü geleneksel satış faaliyetlerinde ürün üreticiden tüketiciye ulaşana kadar birçok evreden geçmek zorundadır. Üreticinin 100 liraya mal ettiği bir ürünün fiyatının araya ana bayilerin; toptancıların ve marketlerin girmesiyle fiyat 2-3 katına çıkarken reklam gibi bir unsurunda eklenmesiyle fiyat 4-5 katına çıkmaktadır. Kısacası eski dağıtım sistemleri tüketici dışındakilerin lehine işlerken BioBellinda'nın doğrudan satış sistemi üyelerin ve tüketicilerin lehine işler.
4- Sistem sayesinde 3 kez kazanç sağlıyorsunuz.

- Birinci kazancınız yaptığınız kişisel satıştan elde edeceğiniz kar.

- İkinci kazancınız kurduğunuz grupla birlikte yaptığınız grup performansından elde edeceğiniz kazanç. Bu kazanç sizin minimum 2 yatay üye yapmanızla başlar ve o ay kendi şahsi performansınızla da 1 puanlık satışı doldurduğunuzda performansın çokluğuna göre giderek artar. Dikkatli düşünüldüğünde grup cirosundan hak kazanabilmek için 2 üye ve 1 puanlık satış yeterlidir denmektedir ancak grup cirosunun yüksekliğine göre prim alınacağından mümkün olduğu kadar çalışan üye yapmak ve ciroyu yükseltmek ilk amaçtır.
- Yakut menejer olduğunuzda direk yatayınızdan çıkan diğer yakut menejer için belirli kotalar ışığında alınacak prim.

5- Kazancınız 1 ay boyunda yaptığınız çalışmalar sonucunda aylık olarak hesaplanır.

Grup kurmanın önemi burada ortaya çıkıyor!

Şimdi bu güzel iş fırsatını çevrenizle paylaşarak onların da ailemize katılmasını sağlamalısınız! Böylece grubunuzu kurup bol kazançlı günlere merhaba diyeceksiniz.
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
iklan banner