BİO BELLİNDA’NIN DİĞER ÜRÜNLERDEN FARKI

Zaten yaşlanmakta olan yaşadığımız dünyanın gerek teknolojik gerekse hızla gelişmekte olan sanayileşmenin olumsuz etkileriyle birlikte,toplumların da bilinçsiz veya vurdumduymaz tavırları sebebiyle küresel ısınma ve beraberinde çeşitli tehlikelerle burun buruna gelmekteyiz.

Ozon tabakasının delinmesi,suların kirlenmesi ve çekilmesi,dünya coğrafyasında bazı yerler kavrulurken bazı bölgelerin aşırı soğumaya başlaması bütün canlıları,doğayı ve biz insanları tehdit etmektedir.Bu konuda çok fazla söze gerek yok.Artık hepimiz biliyoruz.Aslında ne yapmamız gerektiğini de biliyoruz.Daha geç olmadan tedbirimizi almamız gerektiğini düşünüyorum.Lütfen artık daha duyarlı olalım.Düşünebilen tek varlık insan olmanın bilincinde olarak kullandığımız ürünlere daha ciddi yaklaşmalı,suyumuzu,var olan enerji kaynaklarımızı daha dikkatli kullanmalıyız.

İşte BİOBELLİNDA’da kendine düşeni yapmış,ürünlerini mikro dinamik yani ev ve sanayi atıklarını parçalayarak proteine çevirip doğaya tekrar kazandırabilme becerisine sahip olarak modernize etmiştir.

Bu bileşenler aynı zaman da uygulandığı yerde statik alan oluşturmadığı için yani; üzerinde toz ve kir barındırmadığı için hem kullandığımız temizlik ürününden,hem vakitten hem de nakitten tasarruf etmemizi sağlamaktadır.BİO BELLİNDA’yla temizlenen yerler hem daha kolay temizlenir hem de yaptığımız temizliği uzun süre muhafaza etmemize izin verir.

Kanserojen madde ihtiva etmez.Cilde uygun ph değeriyle elleriniz yıpranmaz ve temizlikten sonra ellerinize özel bir bakım yapmanızı gerektirmez.

Doğaya da saygılı olan bu ürünlerle evi temizledikten ve suyu 4 gün beklettikten sonra çiçeklerinize bile dökebilirsiniz.Hiçbir zarar vermez.

BİO BELLİNDA konsantre ürünler olduğu için sulandırılarak kullanılır ve diğer temizlik maddelerine göre daha uzun süre kullanım imkanı sağlar.1 Litrelik kutularda verilen ürünler ortama 5-6 litre haline gelmektedir.Daha fazla kullanıp paranızı ve ürününüzü boşa harcamayınız çünkü az miktarda kullanacağınız ürünler gerçekten mükemmel bir temizlik ve hijyen sağlarlar.Mesela cam mobilya temizleme ürünü sulandırılarak kullanıma hazır hale getirildiğinde 1/13 ölçüde sulandırılacağı için toplam 14 litre ürün haline gelmektedir.

Bu harika ürünleri bir kez mutlaka deneyin,vazgeçemiyeceksiniz.vazgeçmeyin de zaten…Dünyamızın erken yaşlanmasına botox etkisi yapıp geciktirelim J

Şimdi Soruyorum BİZİMLE ÇALIŞMAYA,BİRLİKTE KAZANMAYA VAR MISINIZ ?..

İLETİŞİM VE AYRINTILI BİLGİ İÇİN dost5881@hotmail.com
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
iklan banner