BioBellinda Ürünlerini Neden Seçmeliyiz ?


Sağlık İçin BioBellinda:

1.Ürünlerimiz klor ve fosfat içermediği için insan sağlığına ve çevre kirliliğine yol açmaz.
2.Ürünlerimiz MİKRO DİNAMİK yapısını ISO Kalite belgeleri ile ispatlamaktadır. Bu sertifikaların bir kısmı ISO 9001- ISO 14001- OHSAS 18001 -ECOCERT Sertifikası dır.
3.Bu sertifikalar aldığınız ürünlerin kaliteli olduğunu ve bir kalite yönetim sistemi çerçevesinde üretildiğini(ISO 9001), Aldığınız ürünün insan sağlığına ve çevre kirliliğine yol açmadığını (ISO 14001) , Aldığımız ürünün üretilirken bile çalışan insanların sağlıklarını olumsuz olarak kesinlikle etkilemediğini (OHSAS 18001), Aldığınız ürünün organik olduğunu ve insan bedenine uyumlu % 100 çevreye duyarlı olduğunu (ECOCERT SERTİFİKASI) ifade eder.

Tasarruf İçin BioBellinda;
1.Ürünlerin konsantre yapısı nedeniyle sulandırılarak kullanıldığından tasarruf sağlarsınız.
2.Temizlik aşamasında kolay durulanarak sudan, zamandan ekstra tasarruf etmenizi sağlar.
3.X Marka çamaşır deterjanı çamaşırlarınızı yıkadığınızda 8 ton su ile durulamanız gereknektedir. Kimyasal zararlarından arınması gerekiyor.
4.X Marka bulaşık deterjanı ile bulaşıklarınızı 6 ton su ile durulamanız gerekmektedir.
5.X Marka şampuan ile duş aldıktan sonra 2 ton su ile durulanmanız gerekmektedir. Kimyasal zararlardan kurtulabilmeniz için.
BioBellinda Ürünlerinin ücretsiz katoloğu yada siparişler için " dost5881@hotmail.com " 'a mail atabilir 0 541 214 44 45 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.!
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
iklan banner