BioBellinda Gündüz Kremi SPF 20+


Cildin yaşlanmasını sebep olan en önemli etkenlerden güneşin zararlı ışınları, serbest radikaller ve cilt kuruluğu ile savaşır. Cildin yaşlanma sürecini artıran etkenlerden en belirginlerinden biri güneş ışınlarıdır. Bu nedenle sadece yazın değil kışın bile cildimizin güneşe çıkarken foto yaşlanmaya karşı korunmaya ihtiyacı vardır.
SPF 20+ gündüz kremi içeriğindeki zengin filtre çeşitleri ile güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı cildinizi koruyarak foto yaşlanma sürecini yavaşlatır. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korurken içeriğindeki, d-phantenol ( B5 vitamini), gliserin ve shea butter gibi doğal yağlarla cildinize ihtiyacı olan ekstra nemi verir ve ince kırışıklıklara sebep olan cilt kuruluğu ile savaşarak gün boyu kalıcı nemlilik sağlar. Hücre yenilenmesini hızlandıran allantoin ile hücre yenilenmesini destekler. Formülündeki yoğun E vitamini cildin yaşlanmasını sağlayan serbest radikallerle savaşır.
Her sabah Yüz Temizleme Jeli ile temizlenmiş ve kuru cilde boyun bölgesi dahil uygulanır. Gün içinde ve güneşe çıkılacağı zaman( min. 20 dk öncesinden) ihtiyaç duyuldukça tekrar kullanılabilir. Tüm yüz bölgenizin ideal bakımı için serinin gece ve göz çevresi kremi ile birlikte kullanınız.
BioBellinda Ürünlerinin ücretsiz katoloğu yada siparişler için " dost5881@hotmail.com " 'a mail atabilir 0 541 214 44 45 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.!
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
iklan banner