BioBellinda Gece Kremi AHA


Gün boyu yorulan cilt için gece uyku dönemi yeniden yapılanma ve dinlenme dönemidir. Bu dönemde cildin kendini yenilemesine destek vermek önemlidir. Bunun için kullanılan AHA molekülleri cildi ölü hücrelerden arındırarak yeni ve genç hücrelerin yapılmasını sağlar. Her gece cilt kendini yenileyerek yeni güne hazırlanır. AHA ( Alfa Hidroksi Asit) molekülleri doğal meyve asiti molekülleri olup aşırı hassas ve çok kuru ciltler tarafından kullanıldığında kızarıklık ve rahatsızlık hissine sebep olabilirler. Bu durum geçici olup tamamen AHA moleküllerin doğal yapısı ile ilgilidir. AHA molekülleri cilt yüzeyindeki ince kırışıklarla, hamilelik ve güneşten kaynaklanan lekelerle, fazla yağ salınımı ve bundan kaynaklı parlamalar ve gözenek açılmaları ile savaşır.
Sonuç olarak parlamayan, kırışıklıkları ve gözenekleri sıkışmış, lekelerden arınmış, aydınlık, canlı, yeniden yapılanmış ve extra nemli bir cilt sunar.
Her akşam Yüz Temizleme Jeli ile temizlenmiş ve kuru cilde boyun bölgesi dahil uygulanır. Krem cilt tarafından emilinceye kadar masaj yapılır. Tüm yüz bölgenizin ideal bakımı için serinin gündüz ve göz kremi ile birlikte kullanınız.
BioBellinda Ürünlerinin ücretsiz katoloğu yada siparişler için " dost5881@hotmail.com " 'a mail atabilir 0 541 214 44 45 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.!
Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »
iklan banner